In de Media


 

NL Packaging Awards 2016 NLpackagingawards1
April 2016

 

NL Packaging Awards 2016

CULIDISH MEEST INNOVATIEVE VERPAKKING

 


 

Pakkrachtpakkracht
Februari 2016

interview cups 1

interview cups 2

interview cups 3

interview cups 4interview cups 5interview cups 6

 


 

Misset Catering Awards 2015Msiset cateroing logo
27 november 2015

CULIDISH IS MEEST INNOVATIEVE CONCEPT
GEMAK VOOR DE EINDGEBRUIKER

Een innovatie waar we nog veel van gaan horen, aldus de jury. Een methode die ervoor zorgt dat verschillende componenten in de magnetron tegelijk gaar zijn, zo bleek tijdens de uitreiking van de Misset Catering Awards op 26 november 2015 in Naarden. Andere genomineerden waren Pit van Albron en De Guijt van Hutten.

Jurylid Ruud Baljé: “Deze vinding kan een eigentijdse beantwoording geven aan vraagstukken in de voedselbereiding en de vereenvoudiging van productie, uitgiftegemak en gemak voor de eindgebruiker. Een echte innovatie.”

De truc zit hem in een zogenoemd ‘shield’ dat is toe te voegen aan folie en is te gebruiken bij het regenereren van voeding in de magnetron. Dit ‘shield’ reguleert per gerecht de kracht waarmee er wordt gegaard.

Een gerecht dat veel warmte nodig heeft om gaar te worden krijgt veel warmte, een gerecht dat minder of geen warmte nodig heeft krijgt minder of geen warmte. De verschillende gerechten verkrijgen in de verpakking in één keer allemaal de juiste gaarheid en optimaal behoud van smaak. Culidish gaat op niet al te lange termijn voor een doorbraak zorgen in de maaltijdservicebranche, restaurants, de gezondheidszorg en inflight-catering. Culidish is eenvoudig toe te passen in iedere organisatie van groot tot klein.

Kijk voor meer informatie op www.culidish.nl.

Gepubliceerd door:
Lody van Berkel

 


 

Brabants Dagbladbdlogo
27 november 2015

CUPS4YOU VALT IN DE PRIJZEN
OSS/NAARDEN – Cups4you uit Oss heeft donderdag bij de Misset Catering Awards de prijs gewonnen voor meest innovatieve product. Het bedrijf kreeg de prijs uitgereikt in Naarden.
Het product waarmee Cups4you de onderscheiding won is ”Culidish”. Het Osse bedrijf maakt verpakkingen voor de dranken- en voedingsmiddelenindustrie, waarmee gebruikers bijvoorbeeld thuis voedingswaren langer kunnen bewaren. Andere genomineerden voor de prijs waren Albron met hun product Pit en Hutten met het product De Guijt.

 


 

Misst Horecamisset horeca
29 juni 2015

 

culi in misset 1

culi in misset 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Share this

Opvallen in het winkelschap

Salatmestern

Draai en klik

Secured By miniOrange