100 – 2500 ml injection moulded food packaging

Medewerker Verkoop binnendienst

Cups4you B.V. een producent van 100% recyclebare spuitgietverpakkingen voor de levensmiddelenindustrie is, met ca. 80 werknemers en ruim 50 jaar ervaring, een begrip in de branche. Vanuit onze productielocatie in Oss met 50 spuitgietmachines beleveren wij dagelijks onze klanten in binnen- en buitenland. Het familiebedrijf hecht veel waarde aan continuïteit van de onderneming, een goede relatie tussen werknemer en werkgever en kwaliteit van onze geleverde diensten.

Gezien de zeer sterke groei van de onderneming zijn wij op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s om onze verdere groeiambities waar te maken. Wordt dit jouw volgende stap in je carrière?

Functieomschrijving

Op de afdeling verkoop binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt binnen onze organisatie voor onze klanten. Je bewaakt het gehele proces van bestelling tot en met levering en je vormt daarnaast een belangrijke schakel tussen onze klanten en diverse afdelingen binnen de organisatie. Je draagt zorg voor de administratieve en commerciële verwerking van orders, je beheert de klant specifieke voorraad en je bespreekt met jouw klant hun forecast en verwerkt deze in het ERP systeem.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een collega die voldoet aan de volgende criteria:

  • Je hebt een commerciële opleiding op MBO of HBO niveau afgerond en/of aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie (bij voorkeur bij een productiebedrijf);
  • Je bent klantgericht, houdt van aanpakken en hebt een flexibele instelling;
  • Je bent een teamspeler die goed het overzicht kan bewaren;
  • Je bent accuraat en analytisch, kunt zelfstandig werken en beschikt over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie met kennis van ERP systemen (bij voorkeur Microsoft Navision);
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in het Nederlands, Engels en Duits.

Aanbod

We bieden je een gevarieerde baan binnen een groeiende en ambitieuze organisatie, een prettige werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling! De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de Kunststof- Rubber en Lijmindustrie.

Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag voor 31 juli 2021 je CV met een goede motivatiebrief via hrm@cups4you.com.

 • Share this

Opvallen in het winkelschap

Salatmestern

Draai en klik

Secured By miniOrange