100 – 2500 ml injection moulded food packaging

Medewerker Klantenservice / Verkoop binnendienst (Pack Store)

Pack-Store is een merk van Sustainable Packaging Webshop BV: een jong bedrijf dat is gespecialiseerd in online verkoop van spuitgietverpakkingen voor de levensmiddelenindustrie. Wij opereren onder de paraplu van het familiebedrijf Cups4you BV in Oss. Cups4you is producent van spuitgietverpakkingen en is, met 75 medewerkers en ruim 50 jaar ervaring, inmiddels een begrip in de branche.

Ben je op zoek naar een uitdagende functie met serieuze groeikansen en stroop je graag de mouwen op om samen met je collega’s te bouwen aan de toekomst, kom dan werken bij Sustainable Packaging Webshop BV!

Functieomschrijving

Bij Sustainable Packaging Webshop BV ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten van Pack-Store. Je bewaakt het gehele proces van bestelling tot en met levering. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het beantwoorden van telefoon en e-mail, het verwerken van webshop orders, het voorbereiden van zendingen en het assisteren van beheer van de webshop.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een collega die voldoet aan de volgende criteria:

  • Je hebt een commerciële opleiding op MBO niveau afgerond en/of aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je houdt van aanpakken en hebt een flexibele instelling;
  • Je bent klantgericht en staat klanten graag (telefonisch) te woord;
  • Je bent accuraat, kunt zelfstandig werken en beschikt over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je beschikt over kennis van Magento 2. Kennis van ERP systemen (bij voorkeur Microsoft Navision) is een pre;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels. Communicatievaardigheden in het Duits is een pre.

Aanbod

We bieden je een gevarieerde baan binnen een groeiende en ambitieuze organisatie, een prettige werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling! Het betreft een tijdelijk dienstverband met de intentie tot een vaste aanstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de Kunststof- Rubber en Lijmindustrie.

Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag voor 31 juli 2021 je CV met een goede motivatiebrief via hrm@cups4you.com.

 • Share this

Opvallen in het winkelschap

Salatmestern

Draai en klik

Secured By miniOrange